GRUPE


Copiii sunt impartiti pe grupe de varsta:

baby (2 - 3 ani)

Cei sapte ani de educatie ai copilului nu incep de la trei ani ci din primele zile de viata. Noi tinem cont de acest lucru si-i indruma pe micutii nostri sa faca primi pasi in viata . Intr-un ritm adecvat varstei, ei primesc informatii , sunt ajutati la pronuntie, la mers si chiar sa invete sa stea la olita. Impreuna tinem creionul in mana si impreuna invatam sa spunem multumesc, pictam cu degetele si facem gimnastica, invatam limba engleza si ne dezvatam de suzeta.

mica / mijlocie (3 - 5 ani) – nivelul I, de socializare;

Intrand in gradinita cu pasi timizi, copiii sunt indrumati, ajutati, sprijiniti sa socializeze si sa interactioneze cu ceilalti. Avem rolul de ai ajuta sa se joace, sa se adapteze in ritm propriu la reguli si sa asimileze informatii specifice varstei.

mare (5 – 6 ani) – nivelul II , pregatirea pentru scoala;

Pregatirea pentru scoala este o etapa foarte importanta a unui viitor scolar, de aceea ne propunem sa initiem Personalul didactic este specializat, cu o experienta vasta, atat in invatamantul traditional de stat, cat si in cel privat.
Colectivul se caracterizeaza printr-o mare capacitate de colaborare si comunicare constructiva, receptivitate la noutati, profesionalism, dinamism si o continua preocupare pentru autoperfectionare.

After school (11:00/11:30 - 18:00)


  • Preluarea copiilor de la scoala, transport inclus (in limita a 5 km);
  • Masa de pranz - bucatarie proprie;
  • Efectuarea temelor (recapitularea, consolidarea, sistematizarea cunostintelor insusite la scoala, efectuarea individuala a temelor, verificarea temelor - discutii individuale cadru didactic - copil, exercitii suplimentare);
  • Gustare la ora 16:30;
  • Limba engleza - zilnic (cu profesor calificat);
  • Taxa: 800 lei
Grupe