Au inceput inscrierile pentru anul scolar 2016 - 2017


Fun-tastic Kids - Gradinita, Before si After school

Program si tarif (lei) pentru GRADINITA
Tip program Interval orar Tarif lunar Include
Scurt 8.00 - 12.30 600 Mic dejun + gustare
Mediu 8.00 - 13.30 800 Mic dejun + gustare + masa de pranz
Lung 8.00 - 18.00 1100 Mic dejun + masa de pranz + gustari


Grupele de varsta vor cuprinde cel mult 15 copii si vor fi separate pe varste intre 2 si 6 ani. In fiecare zi la intrarea in gradinita, copiilor li se asigura o evaluare medicala.

Pentru linistea si confortul parintilor, facilitam accesul GRATUIT la sistemul video cu circuit inchis, pentru vizionarea copiilor.

Oferta educationala respecta Curriculum National al MECTS si acopera urmatoarele domenii: Limba si comunicare; Stiinte; Estetic si Creativ; Psihomotric; Om si Societate. Astfel, copiii vor fi implicati in activitati didactice si educative, activitati in aer liber, diverse activitati tematice, limba engleza prin joc si conversatie cu cadru didactic calificat.

Program si tarif (lei) pentru BEFORE SCHOOL si AFTER SCHOOL
08.00 - 12.30 / 11.30 – 18.00

550 lei/luna

Optional:
masa - 15 lei/zi
(masa de pranz si gustari)
transport - 100 lei/ luna (in limita a 5 km distanta intre scoala si afterschool).

Copiii se vor afla sub supravegherea cadrelor didactice pentru pregatirea si verificarea temelor, pe durata activitatilor educative complementare si in timpul pauzelor de recreere, care vor fi in aer liber din curtea noastra sau in sala de lectura. Zilnic, ora de limba engleza.

Optional, putem asigura sedinte de meditatii la limba romana, matematica si alte materii.

Pentru ambele locatii, MANCAREA este gatita in bucataria proprie, iar meniul va cuprinde intotdeauna hrana sanatoasa, gustoasa, doar cu carne de curcan si de vita, multe fructe si legume proaspete, de sezon.

PROGRAME OPTIONALE
Pentru toti Fun-tastic Kids de gradinita si de afterschool: sah, teatru, pictura, karate, dans modern, bune maniere, dar si excursii tematice si tabere; la cererea parintilor si functie de talentele copiilor, lista aceasta se poate completa.

Pentru parinti: sesiuni de parenting, psihologia copilului si nutritie cu psihologi si specialisti in domeniu.

Gradinita si After school Fun-tastic Kids 1 Zona Dristor - Rm.Sarat, Str. Ion Ciopleanu nr. 13 Numere de telefon: 021-324 4454; 0722 838 357 Persoana de contact: Nicoleta Crăciun E-mail: kids1@fun-tastickids.ro

Optimizare SEO | Promovare online