Prezentare


GRADINITA SI MINICLUBUL pune la dispozitia copiilor un spatiu generos, dotat cu sali moderne si spatioase, dispune de o gama variata de materiale didactice, aparatura audio-video, jocuri si jucarii menite sa faciliteze accesul copiilor la informatie intr-o maniera cat mai atractiva.


Cladirea este noua, dispune de bucatarie proprie, 3 sali de grupa dotate pentru un numar maxim de 10 - 12 copii ( maximum de copii intr-o grupa ), trei sali pentru activitatile optionale, sali de dormit, patuturi proprii fiecarui copil, o sala de joaca, unde are loc si primirea copiilor, o sala de mese, grupuri sanitare pentru copii. Deasemenea, dispunem si de doua spatii de joaca special amenajate, curti interioare, unde copiii se pot bucura de aer liber si distractie .


Locurile de joaca, atat curtea cat si spatiul de joaca din interiorul cladirii, si sala de mese sunt echipate cu camere web si posibilitatea parintilor de a-si vedea copiii on-line pe toata perioada programului 08:00 – 18:00. Copiii sunt impartiti pe grupe de varsta:


  • baby (2 - 3 ani) - acomodare
  • mica / mijlocie (3 - 5 ani) – nivelul I, de socializare
  • mare / pregatitoare (5 – 6/7 ani) – nivelul II, pregatirea pentru scoala

Personalul didactic este specializat, cu o experienta vasta, atat in invatamantul traditional de stat cat si in cel privat. Cadrele didactice sunt bine pregatite, entuziaste sunt dispuse sa ofere o instructie si o educatie de calitate in conformitate cu cerintele educatiei moderne, avand la baza teoria centrarii pe elev.


Activitatile instructiv-educative sunt in conformitate cu Curriculum-ul National, iar activitatile optionalele desfasurate in gradinita sunt efectuate de profesori calificati. Personalul didactic este specializat in activitatea cu prescolarii ( toate cadrele didactice sunt absolvente ale invatamantului superior).

Programul zilnic al fiecarui copil contine atat activitatile cuprinse in Curriculum National (activitate matematica, educarea limbajului, educatie artistico – plastica, educatie psiho – motrica, activitate practica, educatie pentru societate, educatie muzicala, cunoasterea mediului), cat si limba engleza.


Oferim un program intensiv zilnic de limba engleza, adaptat particularitatilor de varsta, accentul activitatii fiind pus pe joc si conversatie.
Prezentare